Články označené: "IATF 16949"

Kalendář akcí 2023, nové video upoutávky a noví kolegové (Ámos 12/2022)

Nový kalendář akcí na celý rok 2023

Na stránkách jsme uveřejnili nový kalendář akcí pro rok 2023, obsahuje samozřejmě i kurzy do konce tohoto roku. Již není registrujeme první přihlášky. Těšíme se na viděnou!

Zajímáte se o kontrolu kvality?

Chcete začít s profesionální kontrolou kvality, ale 6-denní kurz Technik kvality je pro Vás velké sousto? Začněte jedním z nových jednodenních kurzů:

Kontrola vad

Eliminujte kritické vady dříve, než vzniknou a nastavte si kontroly efektivně. Hlídejte jen ty vady, které si to zaslouží z pohledu rizika.

Rozdíl mezi „vykontrolovanou“ a vyrobenou kvalitou

Třídění nedává 100 % záruku a finančně se nevyplatí. Kvalitu se vyplatí vyrobit.

Koho můžete nově potkat na našich kurzech?

Ing. Kateřina Kleinová, Ph.D.

S Kateřinou přichází do naší nabídky i nový kurz z oblasti zdravotnictví Čisté prostory, který má využití nejen pro výrobce zdravotnických prostředků, ale bude se hodit všude, kde je nutné plnit požadavky na čistotu výrobních prostor z pohledu prachových částic podle norem ISO 14644, tj. v elektrotechnice, automobilovém průmyslu, optice, farmacii, biotechnologii a dalších. Kateřina má dlouholeté zkušenosti s validacemi sterilizačního procesu dle ISO 11135 a s hodnocením biologické bezpečnosti zdravotnických prostředků dle ISO 10993.

Bc. Hanka Čechová

Hanka se věnuje efektivní komunikaci, manažerským dovednostem na základě rozhodnosti, pevnosti a důvěry ve schopnosti vlastní i druhých, a vnitřní motivaci. Hned v lednu nabízíme novinku v podobě jejího kurzu Ochutnávka Mindfulness nejen pro HR manažery. Bude se jednat o kurz pro všechny, kdo mají zájem být vědomým manažerem. Přijďte si v jednodenním kurzu vyzkoušet něco z toho, na co navazuje modulový kurz Mindfulness pro manažery.

Obě naše nové kolegyně lektorují i v angličtině a obsah jejich kurzů může být upraven dle Vašich konkrétních požadavků jako podnikový kurz.

Otevřené kurzy v nejbližší době

Všechny ostatní kurzy plánované do konce roku najdete v Kalendáři akcí.

Jaký je tvůj názor?

Jarní semestr míří do finiše (Ámos 6/2022)

První polovina tohoto pololetí je za námi a my v Agentuře ÁMOS horečně pracujeme na nabídce pro II. pololetí. Aby co nejvíce vyhovovala Vašim potřebám, prosíme Vás o spolupráci:

Zašlete nám své náměty na témata, která by právě Vás v nabídce potěšila a neměla by tam chybět.

Konečnou podobu nabídky Vám pošleme již v příštím vydání newsletteru.

Výběr z nejbližších plánovaných kurzů

Všechny kurzy v plánu pro 1. pololetí 2022 najdete v kalendáři na našich stránkách.

Jaký je tvůj názor?

Kurzy ÁMOS (nejen) v Pardubicích (Ámos 5/2022)

Postupné zlepšování „kovidové“ situace nám umožňuje pořádat plánované programy Agentury ÁMOS v Pardubicích opět v prezenční formě. Při školeních ve firmách naši lektoři vždy respektují interně nastavená hygienická pravidla.

Všechny zbývající kurzy pro 1. pololetí 2022 najdete na našich stránkách.

Nejbližší plánované kurzy

U všech těchto kurzů, z hlediska počtu dosud přihlášených zájemců, zatím nehrozí nebezpečí zrušení, kterému jsme se bohužel nevyhnuli u některých programů předcházejících. Těm z vás, kterých se zrušení dotklo, se ještě jednou omlouváme.

TOP kurzy v květnu

Tyto programy dlouhodobě vyhledává a kladně hodnotí 97 % jejich absolventů.

Jaký je tvůj názor?

Navštivte kurzy ÁMOS v Pardubicích (Ámos 4/2022)

Plánované programy Agentury ÁMOS v Pardubicích probíhají opět v prezenční formě. Všechny kurzy pro 1. pololetí 2022 najdete na našich stránkách.

Předepsané hygienické podmínky na našich kurzech respektujeme, od pondělí 14. března navíc došlo k dalšímu zmírnění souvisejících opatření.

Nejbližší plánované kurzy v 1. pololetí 2022

Tip pro Vás – TOP kurzy v naší nabídce

Jaký je tvůj názor?

Kurzy ÁMOS v Pardubicích opět prezenčně (Ámos 3/2022)

Kurzy ÁMOS v Pardubicích opět prezenčně

Od počátku března nabízíme všechny naše plánované programy v Pardubicích opět v prezenční formě. Vzdělávací akce pro 1. pololetí 2022 najdete v rubrice Kalendář akcí.

Předepsané hygienické podmínky na našich kurzech respektujeme, od pondělí 14. března navíc došlo k dalšímu zmírnění souvisejících opatření.

Nejbližší plánované kurzy

Další informace

V případě zájmu o školení přímo ve firmě Vám rádi zpracujeme Vzdělávací projekt k jakémukoliv tématu z naší nabídky, většinu z nich i v provedení on-line.

Jakékoliv Vaše dotazy ochotně zodpovíme telefonicky (469 638 467, 724 203 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz).

Těšíme se na Vás a Vaše kolegy při osobním setkání na kurzech v penzionu ŠENK nebo Zlaté Štice.

Jaký je tvůj názor?

S nadějí do roku 2022 (Ámos 1/2022)

S nadějí do roku 2022

Společně s Vámi věříme, že nastupující nový rok bude po všech stránkách lepší, než ten minulý. Nabízíme Vám a Vašim kolegům do jeho začátku několik příležitostí k účasti v nově zařazených on-line programech, které si můžete zvolit i „na míru“ pro Vaši firmu. Úplnými novinkami jsou jednodenní školení:

Tyto kurzy jsou zvláště vhodné pro nové zaměstnance, kteří potřebují vstupní proškolení o kvalitě v příslušném firemním systému.

Programy ON-LINE

Ze zpětných vazeb od účastníků našich videoseminářů jednoznačně vyplývá, že on-line programy plní svůj hlavní účel:

Poskytnou nejužitečnější informace o příslušném tématu, umožní jeho správné pochopení a přitom zprostředkují přímé spojení s lektorem, který může hned reagovat na položené dotazy.

Všechny plánované únorové programy jsme „překlopili“ ještě do podoby on-line, dále pak počítáme s návratem k prezenčnímu školení.

Nejbližší plánované on-line kurzy:

V kalendáři akcí najdete všechny ostatní akce plánované na I. pololetí 2022.

Další informace

V případě zájmu o školení in-house Vám rádi zpracujeme individuální Vzdělávací projekt k jakémukoliv tématu z naší nabídky, většinu z nich i v provedení on-line.

Jaký je tvůj názor?

Lahůdka pro personalist(k)y (Ámos 15/2021)

Lahůdka pro personalist(k)y

Přímo personalistkám a personalistům je určen náš zbrusu nový seminář na téma Novinky v oblasti pracovního práva. Všechny na semináři probírané informace mohou být užitečné zaměstnancům HR i manažerům na všech stupních řízení. Pro seznámení s novinkami v oblasti pracovního práva rozhodně platí známé pravidlo „Čím dříve, tím lépe“.

Přijměte prosím i naše pozvání k výběru z nabídky ostatních programů pro sebe nebo své kolegy a přijeďte do Pardubic. Bude-li vás z firmy víc, vyžádejte si nabídku školení in-house, naši lektoři k Vám rádi přijedou.

V nejbližším období doporučujeme

Kompletní nabídka plánovaných akcí pro II. pololetí 2021 je k dispozici v našem kalendáři akcí. Pevně věříme, že Vás zaujme a budeme se s Vámi i Vašimi kolegy nadále setkávat!

Agentura ÁMOS třicetiletá

Naše agentura si v letošním roce připomíná 30. výročí působení ve světě vzdělávání. Při této příležitosti pořádáme prodejní on-line výstavu obrazůobrazy jsme aktualizovali.

Jaký je tvůj názor?

Vzdělávací programy ON-LINE i v dubnu (Ámos 6/2021)

Vzdělávací programy ON-LINE i v dubnu

S ohledem na přetrvávající nepříznivou situaci kolem COVID-19 a stálé změny ve vyhlašovaných opatřeních vlády měníme vybrané vhodné kurzy v dubnu do podoby on-line videoseminářů. K tomuto rozhodnutí nás vedou i kladné zpětné vazby od přímých účastníků našich dosavadních on-line programů. Pro ostatní programy budeme hledat nové termíny.

Pracovníkům z oboru automotive je určena úplná novinka v naší nabídce – kurz Uvolnění výrobního procesu a produktu (PPF) – VDA 2. Záměrem programu je vysvětlit nejdůležitější požadavky tohoto předpisu a přiblížit praktické způsoby jejich aplikace v předvýrobních etapách zabezpečení výrobního procesu a produktu v automotive.

On-line programy v nejbližší době

Všechny ostatní zaplánované vzdělávací akce pro I. pololetí 2021 najdete v kalendáři otevřených kurzů.

Firemní vzdělávací programy

V případě zájmu Vám rádi zpracujeme individuální Vzdělávací projekt k tématu, které si budete přát realizovat u Vás ve firmě, i formou on-line.

Vaši kolegové projevují zájem především o témata:

Jakékoliv Vaše dotazy ochotně zodpovíme telefonicky (469 638 467, 724 203 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz).

S přáním pevného zdraví

Helena Nováková