Články označené: "ISO 13485"

Aktuální téma: Hospodaření s energií (podle ISO 50001) (Ámos 10/2022)

Jak efektivně hospodařit s energiemi?

Současné zdražování energií nutí každého řádného hospodáře k úsporám. Systém Hospodaření s energií podle ČSN EN ISO 50001:2018 nabízí efektivní řešení pro podnikatelské subjekty. Seminář k tomuto tématu nově zařazujeme na termín 7. listopadu 2022.

Školicí prostory Ámosu v Hradci Králové

Jak jsme informovali již v našem předchozím newsletteru, v Hradci Králové ve Wolkerově ulici otevíráme nové školící prostory Agentury Ámos. Tato změna přinese klidné prostředí pro vzdělávání a zároveň větší flexibilitu a možnost realizovat specifické kurzy s menší obsazeností.

První kurzy v Hradci Králové plánujeme už letos, plné vytížení od začátku roku 2023. I nadále budeme využívat externí salonky v Pardubicích a Hradci Králové.

Otevřené kurzy v nejbližší době

Jaký je tvůj názor?

Nové školicí prostory v Hradci Králové (Ámos 09/2022)

Nové školicí prostory v Hradci Králové

O prázdninách jsme nezaháleli a připravili pro Vás nové školicí prostory ve Wolkerově ulici v Hradci Králové. Tato změna nám přinese možnost vytvoření bezpečného a klidného prostředí pro vzdělávání a zároveň větší flexibilitu, nejen v možnosti realizovat specifické kurzy s menší obsazeností.

Nové prostory nabízí dvě moderně zařízené učebny pro 15 a 8 účastníků a dále konferenční místnost pro workshopy a individuální výuku. Samozřejmostí je zázemí pro občerstvení. První kurzy zde plánujeme již letos, plné vytížení od nového roku 2023. Tímto krokem se však zcela nevzdáváme využívání externích salonků v Pardubicích i Hradci Králové.

Výběr z nejbližších naplánovaných kurzů

Do konce září a začátkem října jsme pro Vás připravili následující kurzy:

Jaký je tvůj názor?

Předprázdninové kurzy a nová oblast Zdravotnické prostředky (Ámos 08/2022)

Co stihnete před prázdninami?

Na čas prázdnin se většina z nám těší už od dětství. Podvědomě ho spojujeme s radostnými zážitky a zaslouženým odpočinkem. Proto ani my na dobu dovolených žádné „otevřené“ vzdělávací aktivity neplánujeme. Výjimku tvoří pouze Vámi vyžádané podnikové kurzy.

Ještě před prázdninami však nabízíme několik kurzů (viz kalendář akcí), které by Vás mohly zaujmout a o nichž už nyní víme, že se s největší pravděpodobností uskuteční:

Zcela nové kurzy

Jak jsme avizovali již minule, na našich stránkách najdete nově i vzdělávací programy na II. pololetí 2022.

Nově zařazujeme 2 programy z oboru Kvalita:

Rovněž zařazujeme témata z našeho nového oboru Zdravotnické prostředky:

Všechny kurzy v Plánu I. i II. pololetí 2022 najdete v rubrice Kalendář akcí na našich stránkách.

Ostatní informace

V případě zájmu o školení in-house ve Vaší firmě Vám rádi zpracujeme individuální Vzdělávací projekt ke kterémukoliv tématu z naší nabídky, většinu z nich nabízíme i v provedení on-line.

Jakékoli Vaše dotazy ochotně zodpovíme telefonicky (469 638 467, 724 203 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz ).

S přáním hezkých jarních i letních dnů a pevného zdraví

Helena Nováková

AGENTURA ÁMOS
Jungmannovo nábř. 319
537 01 Chrudim

Jaký je tvůj názor?

Na zdražování energií systémově (Ámos 07/2022)

Na zdražování energií systémově

Současné zdražování energií nutí každého řádného hospodáře k úsporám. Efektivní řešení pro podnikatelské subjekty nabízí zavedení systému Hospodaření s energií podle ČSN EN ISO 50001:2018. Seminář k tomuto tématu zařazujeme aktuálně na termín 17. června 2022.

Nabídka programů pro II. pololetí 2022

Jak jsme slíbili v minulém vydání newsletteru, přinášíme Vám nyní Nabídku vzdělávacích programů na II. pololetí 2022. Najdete tam 2 nové programy z oboru KVALITA:

Výběr z nejbližších plánovaných kurzů

Jaký je tvůj názor?