Zpravodaj Ámos – 07/2015

Vážení přátelé vzdělávání,

dovoluji si Vás pozdravit s nadcházejícím pestrobarevným podzimem a podat Vám několik aktuálních informací, které by Vás a Vaše kolegy mohly zajímat.

Pro velký zájem opakujeme

Program Novela normy ISO 9001:2015 vzbudil ve firmách značný zájem, proto jsme se jej rozhodli zopakovat v dalším termínu – 24. listopadu 2015.

Pozornost upoutal i kurz Interní auditor ISO/TS 16949 – doškolení. Jde o jednodenní doškolovací kurz, který se bude konat 9. listopadu 2015.

V současné době již intenzivně pracujeme na přípravě programové skladby pro Plán vzdělávacích akcí 2015 – I. pololetí. Rádi bychom ho zveřejnili na našich www stránkách již v 1. https://www.agentura-amos.cz/aktuality/zpravodaj-amos-072015/ https://www.agentura-amos.cz/aktuality/zpravodaj-amos-072015/polovině listopadu.

Jaké kurzy jsou aktuálně TOP?

Pár tipů na další zajímavé programy ve II. pololetí:

Ostatní kurzy pro II. pololetí t.r. včetně termínů jejich konání naleznete jako obvykle na našich stránkách www.agentura-amos.cz/kalendar-akci. Pokud byste v naší současné nabídce něco postrádali, velmi oceníme Vaše nové náměty.

Další informace

V případě zájmu Vám rádi zpracujeme individuální Vzdělávací projekt k tématu, které si budete přát realizovat u Vás ve firmě vč. spolupráce na přípravě dokumentace k předložení žádosti k čerpání prostředků z ESF.

Jakékoliv Vaše dotazy rádi zodpovíme telefonicky (469 638 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz).

Přeji Vám vše dobré a těším se v dalším vydání našeho zpravodaje s Vámi na shledanou.

Helena Nováková